Müdürün Mesajı

Anasayfa   Okulumuz   Müdürün Mesajı

&

Değerli anneler ve babalar;

Bahçeşehir Okulları anaokulundan üniversiteye yaşam boyu süren bir yolculuktur. Yaşam boyu eğitim anlayışının yerleştiği, bilim ve teknolojideki gelişmelerin hayatın her alanına damgasını vurduğu günümüzde, en değerli varlıklarımız çocuklarımızın geleceği adına doğru kararlar almak hepimizin ortak sorumluluğudur.

Bahçeşehir Okulları Pendik Kampüsünde de amacımız Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş ve varlığının önemini ve değerini kavrayan, bilgi sistemlerine hâkim, kendisine, yaşadığı çevreye, farklı kültürlere saygılı, sorumluluk sahibi, duyarlı, sosyal sorumluluk bilincine sahip, yenilikçi, lider ve dünya dillerini etkin kullanabilen bireyler yetiştirmektir.

Bizleri daha iyi tanıyabilmeniz öğrenci, öğretmen ve velilerimiz ile oluşturduğumuz sevgi ve çağdaş eğitim ortamını daha yakından görebilmeniz için sizleri de okulumuza bekleriz.

Bahçeşehir Okulları Pendik Kampüsü

Senem Dinçer